Kundemening

Her finner du kun et lite utdrag av brev kunder har sender oss til daglig fra hele verden :

Familie

„Jeg vil betakke med hjerteligst for den oppmerksomme og kjærlige omsorgen vi ble vist. ”

(Dr. Sigrid K. fra tyskland)

„Mange takk. Du tilbyr en førsteklasses service som vi er veldig takknemlige for.”

(John H. fra England)

„Jeg ville bettakke med hos dere for deres omhu og den fine ferien vi hadde. Vi opplevde 15 vidunderlige døgn på et absolutt nydelig sted. Mange takk igjen. Vi kommer sikkert tilbake til dere for vår ferie neste år; i mellomtiden anbefaler jeg nettsiden deres videre til venner og bekjente. ”

(Alberto S. fra Italia)

„Jeg vil betakke meg hos dere for den raske tilbakemeldingen og perfekt service.”

(Monika S. fra Polen)

„Takk for den uproblematiske og vennlige servicen.”

(Walter P. fra tyskland)

„Vi vil gjerne fortelle deg at vi har kommet tilbake fra ferien vår, innkvarteringen var flott og eierne var herlige. Tusen takk skal dere ha. ”

(J. E. fra Ungarn)

„Vi takker dere for den fine ferien vi hadde, uten problemer, skuffelser og vanskeligheter. Hjertelig takk til alle ansatte og takk for den omhyggelige organisasjonen. ”

(Marchioro P. fra Italia)

„Kjære Adrialin-team. Jeg vil takke dere hjerteligst for god service på Internett. Leiligheten war veldig fin, og alt gikk etter plan! Det er en god følelse å kunne ha sånn tillitt til en internettagentur, da det desverre ikke alltid går så problemløst med onlinetilbud. ... ”

(Claudia M. med familie fra tyskland)

„Kompliment for organisasjon og kjapp service.”

(Mirco S. fra Italia)

„Jeg vil takke dere for organisasjonen av denne ferien for oss, og jeg håper at vi kan bruke deres agentur også i fremtiden. ”

(John P. fra England)

„Takk for super kjapp bearbeidning!!! (...) Dere gir virkelig god service som jeg kan anbefale uten forbehold! ”

(Georg R. fra tyskland)

„Tusen takk for at dere tok vare av alt for oss. Dere er veldig imøtekommende.”

(Deleu K. fra frankrike)

„Kjære damer og herrer, vi har nettopp kommet tilbake fra ferien vår i Novigrad. Det var herlig! Ferieleiligheten var veldig fin og svarte til beskrivelsen på nettsiden deres. Til tross for tidlig ankomst var leiligheten allerede tilgjengelig. I agenturen ble vi betjent fort, vennlig og kompetent. Vi vil bestille hos dere også i fremtiden. Mange takk og vennlig hilsen. ”

(Dagmara G. fra Polen)

„Hei Adrialinteam, vi arrangerte vår ferie i Kroatia over nettet for første gang i år. Der fant vi deres agentur, og dere hadde super tilbud. Vi vil gi dere et stort kompliment: Alt fungerte som best, bestillingen (alle dokumentene ble sendt til oss fullstendige og uten forsinkelse), inn- og utsjekking, alt uten problemer. Vi hadde en finfin ferie i Kroatia og vil tenke på deres agentur neste år og for vår neste ferie, og vi vil anbefale dere til våre venner og bekjente. ”

(Familie M. fra tyskland)

„God dag, jeg heter Ammeli Giovanni, og vi bestilte vår ferie i Hotel Delfin i Porec sist i August hos dere. Takket være deres organisasjon hadde vi ingen problemer i ferien vår. Dere var veldig imøtekommende, klare og profesjonelle, og på grunn av dette vil jeg sende dere mine komplimenter. ”

(Ammeli G. fra Italia)

„Mange takk en gang til for den hurtige endringen av bestillingen vår! Dere reddet ferien vår - jeg vil absolutt anbefale dere videre! ”

(Erwin P. fra tyskland)

„Takk. Jeg er veldig tilfreds med servicen dere tilbyr og alvoret dere er kjent for. Jeg har anbefalt dere til vennene mine. Kompliment!! ”

(Flavio R. fra Italia)

„Takk for deres forte, seriøse og fine service!”

(Christine A. fra tyskland)

„Jeg var veldig tilfreds med losjien i hotellet og servicen. Det var en veldig fin ferie. Takk. ”

(Valfrido T. fra Italia)